Szerdán érkezik a The Wild Eight

2017. február 06.
3.8781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A sikeres Kickstarter-kampányt követően az Eight Points csapatának sikerült célegyenesbe vinnie a The Wild Eight című túlélő játékot, amelyben végre csapatosan is megtapasztalhatjuk az igazi túlélés örömeit.

A The Wild Eight egyenesen Alaszkába repít el minket, ahol a semmi közepén lezuhantunk egy repülővel, méghozzá hét másik túlélő társaságában, akiket a mesterséges intelligencia helyett akár barátaink, vagy más emberek is irányíthatnak majd.

Az alkotásban a fő feladat, hogy túléljük a megpróbáltatásokat, ezáltal felfedezzünk, folyamatosan erőforrásokat gyűjtsünk, craftoljunk, fegyvereket készítsünk, menedéket építsünk, vadásszunk és fejlesszük magunkat, ami barátaink társaságában sokkal izgalmasabb és nagyobb móka lesz.

A The Wild Eight várhatóan február 8-án jelenik meg a Steam Early Access kínálatában, de PS4-re és Xbox One-ra is készül a háttérben, ám egyelőre még nem tudni, hogy ezek a változatok mikor érkezhetnek.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Wild Eight című túlélő játékot, amelyben végre csapatosan is megtapasztalhatjuk az igazi túlélés örömeit.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

És amikor a The Wild Eight már egyáltalán nem talál semmi élelmet, átmennek The Hateful Eight-be és legyilkolják, majd megzabálják egymást röhögő smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Nem rossz. mosolygó smiley

válasz erre

Hentes

7 éve, 10 hónapja és 3 napja

Uhh ez nekem nagyon bejön!

válasz erre
The Wild Eight
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja