Szeptembertől fejlődik a PlayStation Home

2009. augusztus 20.
1.7651
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony közkedvelt, bár sokak által nem éppen lelkesen körülrajongott közösségi szolgáltatása, a PlayStation Home szeptemberben kapja meg az 1.3-as verzióját, ezzel pedig egy halom újítás érkezik a digitális otthonunkba.

Az első és talán legfontosabb funkció a Home-ot támogató játékokba való direkt belépés lehetősége, ami annyit tesz, hogy nem kell többé kilépkednünk a szolgáltatásból a konzol főmenüjébe, hanem egyből betölthetjük a kívánt anyagot, ami jócskán lerövidíti majd a folyamatot.

Nem minden alkotás lesz ezzel a lehetőséggel elviekben kompatibilis, a Sony egyelőre a Street Fighter IV, a Resistance 2, a MotorStorm, és a Far Cry 2 címeket erősítette meg példaként az amerikai PlayStation Blog oldalán, ahol bővebben is olvashattok az érkező újításokról a lenti linkre klikkelve.

A másik üdvözlendő újítás az in-home boltokban való betéréskor lesz tapasztalható, ott ugyanis az 1.3-as verzió megjelenése után háromdimenziós előnézeteket tekinthetünk meg a megvásárolni kívánt termékekről, legyen szó ruházatról, vagy lakberendezési tárgyakról. Ezeket majd forgatni és zoom-olni is tudjuk, hogy minél jobb áttekintést kapjunk a kiszemelt cuccokról.

Végül, de nem utolsósorban újabb hordozható eszközökkel gyarapodik digitális kivetülésünk, a szeptemberi upgrade után például lesz nála egy fényképező apparát, vele készíthetünk belső, vagy akár külső nézetből fotókat a PlayStation Home-ban, amelyek a Cross Media Bar (a PlayStation 3 főmenüje) Photo szekciójában tárolódnak, majd ezeket akár bekeretezve kis is lógathatjuk a virtuális lakásunk falára, de el is küldhetjük a listán szereplő barátainknak.


Szeptembertől fejlődik a PlayStation Home - 2. kép


PlayStation Home 1.3 Update
nincs még hozzászólás

 
Minden hír, videó és cikk
gamescom 2009
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja