Szeptembertől kezdik forgatni a Monster Hunter filmet Milla Jovovich főszereplésével

2018. május 13.
3.8011
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Variety által közzétett információk értelmében idén szeptemberben végre valóban megindulhat a Monster Hunter mozifilm forgatása, amire - a megjelenés mellett - 2016 óta várnak a rajongók, lévén a Capcom akkor adott zöld utat a projektnek.

A kérdéses film várhatóan 60 millió dolláros büdzséből foroghat, és miközben a főszereplő Milla Jovovich lesz, a művet a Resident Evil: The Final Chapter-hez hasonlóan Dél-Afrikában, Fokváros környékén rögzítik majd.

A Monster Hunter film rendezője egyébiránt Paul W. S. Anderson lesz, de ő írja a forgatókönyvet is, míg a produceri tisztséget Jeremy Bolt kapta meg, tehát elég nagy nevekkel számolhatunk, ami talán a végeredménynek is jót tesz majd.
9 hozzászólás

Ronalddo

11 hónapja, 6 napja

Jajjjjjj mi lesz ebből...

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 1 hete

Hát akkor ezt is ki fogom hagyni.

válasz erre

Patrik94

11 hónapja, 1 hete

OMG. RIP.

válasz erre

muki

11 hónapja, 1 hete

Na megint egy játék amit sikeresen elbasznak a moziban.

válasz erre

Imperator

11 hónapja, 1 hete

Gondolom Milla kisasszony a szerepért lefeküdt a rendezővel. Végülis a Capcom egyik legismertebb franchise-át már szétbarmolták, miért ne tehetnék meg egy másikkal is...

válasz erre

Hellblade

11 hónapja, 1 hete

Millát nagyon kedvelem az 5. elem óta..A Kaptárt a 2. részt még végig bírtam nézni,a többi közben hirtelen mindig valami fontos dolgom akadt,és valahogy elfelejtettem befejezni őket..nem is értem miért..Egyébként nyílván ez sem egy részes lesz..Nem tudom nem e lesz unalmas,illetve Kaptár áthallású az egész ugyan azzal a főhőssel..de talán ez a cél..A Kaptár folytatása..csak másképp..

válasz erre

Direktor

11 hónapja, 1 hete

Ezek aminek eddig ketten nekiálltak, az soha nem volt jobb mint közészerű. Nagyon meglepett hogy ilyen gárda kapott engedélyt.

válasz erre

marco

11 hónapja, 1 hete

Ki nem állhatom ezt a nőt, a Resident Evil filmektől is a hideg futkos a hátamon, így nem várom nagy lelkesedéssel a végeredményt.

válasz erre

rDAVE

11 hónapja, 1 hete

Ajaj...

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

DaevTheHun profiljarDAVE profiljaManiac profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljaitalianman profiljaMarduk profiljagokuvsvegita profiljagery1113 profiljaTidus profilja