Szeptemberre csúszott a Peter Molyneux által készített Curiosity

2012. augusztus 23.
2.0091
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az eredeti tervek szerint már tegnap meg kellett volna jelennie a Lionheadből meglepően váratlanul és egyben gyorsan távozott Peter Molyneux első független fejlesztésű videojátékának, ám 22 Cans névre keresztelt stúdiója nem tudott időben pontot tenni a fejlesztési folyamat végére.

Ennek köszönhetően Molyneux a tegnap esti órákban bejelentette, hogy a Curiosity megjelenése sajnos csúszik, hogy pontosan mennyit, azt nem tudjuk, de akár egy hónapot is rászámolhatunk a premierre, hiszen Peter szerint valamikor szeptember folyamán jelenhet csak meg a projekt.

A Curiosity betöltésével egy rendkívül érdekes koncepcióba csöppenhetünk, hiszen az egész alkotás egy gigantikus kockát fog a középpontba állítani, amellyel nem lesz más dolgunk, csak annyi, hogy lassan, de annál biztosabban darabokra szedjük, amihez használhatunk akár valós pénzen vásárolt segédeszközöket is.

A cél, hogy mi is megtudjuk, hogy mi van a kocka belsejében. Ha szeretnél egy rövid mozgóképet is megtekinteni az érdekes koncepcióról, itt és most azonnal megteheted:

#tv#
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 26 napja

Most hallok róla előszörmeglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 26 napja

Hmm érdekes.

válasz erre
Curiosity: What's Inside the Cube
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja