Szeptember elején várhatók az első Batman: Arkham Asylum 2 információk

2010. augusztus 04.
2.5261
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Rocksteady csapata enyhén szólva vitte sikerre a tavaly megjelent Batman: Arkham Asylum első epizódját, amiben még talán maga a kiadó és a srácok sem hittek igazán, ám elégedettségüket mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy tavaly decemberben már bejelentették a játék folytatását, amiről azóta sem érkezett semmiféle konkrét információ.

A közel egy esztendőt felölelő csend azonban hamarosan megtörhet, legfrissebb információink szerint ugyanis szeptember elején végre napvilágra kerülnek az első konkrétumok az Arkham Asylum 2-ről.

Forrásaink arról árulkodtak nekünk, hogy az Official PlayStation Magazine és az Official Xbox Magazine szeptember 2-án megjelenő lapszámában kapnak helyet az első bemutatók a programról, amik mellé az első képeket is köszönthetjük majd, így remélhetőleg egy kalap alatt megerősítést nyernek az olyan korábbi pletykák, amelyek a sötétebb játékélményről, valamint Talia al Ghul, Mr. Freeze és Kétarc feltűnéséről beszéltek nekünk a múltban. Mivel a hagyományos újságokban leközölt bemutatók általában előbb napvilágot szoktak látni, nem kizárt, hogy már augusztus utolsó napjaiban bújhatjuk az első írásokat, de szeptember elején már biztosan semmi sem választhat el minket attól, hogy ezt megtegyük.
Batman: Arkham Asylum első epizódját, amiben még talán maga a kiadó és a srácok sem hittek igazán, ám elégedettségüket mi sem bizonyíthatja jobban, minthogy tavaly decemberben már bejelentették a játék folytatását, amiről azóta sem érkezett semmiféle konkrét információ.'>
1 hozzászólás

Tibee984

11 éve, 6 hónapja és 27 napja

Hátha jobb lesz mint az 1 röhögő smiley

válasz erre
Batman: Arkham Asylum
12.500 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljarDAVE profilja