Szeptember elején érkezik meg PSP-re a UFC Undisputed 2010

2010. augusztus 06.
2.0691
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A THQ végre hivatalosan is bejelentette a UFC Undisputed 2010 PSP-s változatainak megjelenési dátumát, amivel már elég régóta adós volt a cég, lévén a program Xbox 360-as és PlayStation 3-as verziói jó ideje forgalomban vannak.

Ennek örömére megtudtuk, hogy szeptember 7-én már a Sony hordozható masináján is betölthetjük a játékot, ami testre szabottan érkezik hozzá, mintegy 100 harcossal a fedélzeten, továbbfejlesztett verekedési rendszerrel, de lehetőségünk lesz megalkotni és személyre szabni saját játékosainkat is.

A karrier módnak köszönhetően harcosunkkal egyre magasabb és magasabb szintekre tudunk majd lépni, hogy méltón helyt állhassunk az Ultimate Fights Mode, a Title Mode, a Title Defense Mode és a Tournament Mode betöltése után. Ha kitartóak vagyunk, akkor az összes MMA-ban bevett komolyabb mozdulatsort megtanulhatjuk, így ütéseket, védéseket, rúgásokat, brutális támadásokat gyakorolhatunk be, amit majd előszeretettel használhatunk a ringben a véres küzdelmek alatt. Szeptember 7-én mindez tehát végre PSP konzolokon is elérhető lesz...
nincs még hozzászólás

legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt