Szeptemberben érkezik Európába a Metroid: Other M

2010. július 02.
1.7111
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még április végén kaptuk a híreket, miszerint a Nintendo hivatalos közleményben erősítette meg az addigi pletykákat, avagy a Metroid: Other M komoly csúszásokat kénytelen elszenvedni a tengerentúlon.

Ott és akkor bármennyire is szerettük volna, a Nintendo Wii masinájának exkluzivitását élvező program európai verzióiról még semmi konkrétumot sem tudtunk, tehát nemhogy egy boltokba kerülési dátumunk nem, de még az európai megjelenés is elég kétesélyes volt akkoriban. Szerencsére mára normalizálódott a helyzet!

A Nintendo ugyanis végre hivatalosan is bejelentette, hogy az augusztus 31-én esedékes amerikai, valamint a szeptember 2-án bekövetkező Japán premier után valamikor szeptemberben az európai partokat is eléri a Metroid: Other M. Így tehát nem kell aggódniuk az öreg kontinens játékosainak, amit korábban már megjegyeztünk, az valósággá vált, ide is eljutnak majd a játék dobozkái, méghozzá komolyabb lemaradás nélkül. Arról sajnos nem szólt a cég nyilatkozata, hogy a PAL-os régiók példányai napra pontosan mikor lesznek elérhetők, de a szeptember hónap immáron biztos.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaDav2377 profilja