Szeptemberben érkezik a Championship Manager 2010

2009. június 22.
3.0851
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vannak akik szeretnek focizni a szabadban, haverok és néhány hűsítő társaságában.

Akadnak, akik ezt a sportot inkább egy videojáték betöltése mellett élvezik, de rengeteg focirajongó létezik, akik imádnak a dolgok mögé nézni, és nem a sport, valamint a mozgás örömeit keresik, hanem a bőrlabda hajtás menedzselős részét. Nekik nyújtja a legnagyobb örömet a Championship Manager, mely franchise már évek óta szinten felül érkezik és érkezik, ez alól pedig nem kivétel a 2010-es évad sem.

Az Eidos friss jelentései alapján már azt is tudjuk, hogy a játék legújabb epizódja mikor szándékozik a boltok polcaira kerülni. Egészen pontosat sajnos még nem mertek elhinteni az illetékesek, de a szeptember hónapot büszkén kijelölték, tehát aki szerette a korábbi évadokat, most bátran húzza be naptárában a szeptember hónapot, mint a Championship Manager 2010 megjelenésének időintervallumát.

A játék egyébiránt mindenből szebbet és többet nyújt elődeinél, a nagyon hangoztatott "újítás" pedig a meccsek teljes háromdimenziós kivitelezése. Természetesen ez csak a jéghegy csúcsa, ha bővebb információra vagy kíváncsi, akkor keress vissza oldalunkon, majd ha már mindent elolvastál, nincs más dolgod, mint kivárni a szeptembert!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja