Szeptemberben PC-re is megjelenik a Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters

2011. július 21.
2.0681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Valamivel több, mint egy hónap múlva végre PC-re is megjelenhet a Tiger Woods PGA Tour legfrissebb évadja, amely az EA Sports szerint szeptember 6-án már a boltok polcaira kerülhet.

A PC-s változat egyébiránt tartalmazni fogja a Mac-es verziókat is, ám a konzolos formátumokhoz képest semmiféle újdonságot sem fedezhetnek majd fel a számítógépes fanatikusok, maximum annyit, hogy a PlayStation Move nem, csak az egér és a billentyűzet reagál a kalimpálásunkra.

A játékban egyébiránt egy a karrierépítésre kiélezett kampány mód mellett további érdekességek is előkerülnek, így olyan összecsapások vagy versenyek, amelyek kultikussá váltak az idők folyamán, de lesz, amikor magával Tiger Woods-szal kell összemérnünk tudásunkat, mindemellett pedig nem szabad megfeledkeznünk arról a 14 kihívásról sem, amelyeknek köszönhetően a világ legismertebb golfpályáin tehetjük próbára szerencsénket. A golfozás rajongói tehát ismét kiélhetik minden vágyukat, szeptember 6-án ugyanis itt a Tiger Woods PGA Tour 12: The Masters.
1 hozzászólás

Vendég

13 éve, 10 hónapja és 8 napja

Jó lenne azért valamiféle Move PC-hez is... Király lenne itthon golfozni...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profiljaManiac profilja