Szeptemberben érkezik a Dungeons: The Dark Lord

2011. augusztus 05.
2.1271
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Folytatódik a Kalypso Media által nemrégiben felélesztett Dungeons-sorozat, amely a klasszikus Dungeon Keeper franchise alapján került feltámasztásra.

A széria tulajdonképpen nem teljes értékű folytatást, de nem is egy egyszerű kiegészítőt kap, hanem tulajdonképpen egy önállóan futtatható mellékszálat, amely kizárólag PC-re, idén szeptemberben lát napvilágot, számtalan újdonsággal a fedélzeten. Ami nem változik, hogy hősünk továbbra is ugyanaz a kapzsi sötét úr lesz, akit nagyon sokan megkedveltek már a szimplán Dungeons címre keresztelt első epizódban is.

A hivatalos közlemény szerint a Dungeons: The Dark Lord folytatja a kitaposott játékmenetet, azonban számtalan új ellenfél, újabb felhasználható tárgyak - díszítésre, hősök csalogatására egyaránt -, de még a nagy és szőrös talpú Yeti is tiszteletét teszi a vadonatúj kampányban, aki a legnehezebb főellenség címét is bezsebelte a készítőktől. Számtalan izgalmat és újdonságot várhatunk tehát a Dungeons: The Dark Lord betöltését követően, amelynek megjelenésére napra pontosan szeptember 27-én számíthatunk.
1 hozzászólás

Vendég

9 éve, 11 hónapja és 2 napja

yeti... bazz...

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profilja