Szeptemberben sem jön még a cross-play a Rocket League-be

2018. szeptember 12.
3.3191
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Roppant régóta tervezi már a Psyonix, hogy implementálják a cross-play lehetőségét a Rocket League-be, és bár szedett-vedett módon benne van a játékban, eddig csak és kizárólag privát meccseken tudtunk más platformokon játszó barátainkkal vandálkodni.

A fejlesztők eltervezték, hogy még a nyáron befut a RocketID névre keresztelt funkció, mellyel már online meccsekre is érvényes lett volna a cross-play, ezt azonban augusztusban megosztották a nagyérdeművel, hogy csak szeptemberben tudják élesíteni az ezt tartalmazó frissítést, most viszont bejelentették, hogy még ebben a hónapban sem jön az online cross-play lehetősége.

Az információ a Psyonix hivatalos weboldaláról származik, ahol nem mellesleg taglalják egy kicsit a nemrégiben élesített frissítést is, no meg persze a jövőbeni terveikről is esik pár szó, tehát mindenképp érdemes vetni rá egy pillantást.
2 hozzászólás

WarriorAutobot

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Hát kár, de majd csak sikerül megoldani.

válasz erre

Patrik94

7 hónapja, 3 hete és 2 napja

Szerintem úgyis ugyanolyan konzollal játszanak sokan, annyira ez nem lehet nagy probléma.

válasz erre
Rocket League Collectors Edition
8.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaHellblade profiljaMarduk profiljaImperator profiljawazko profiljagery1113 profiljaSkaterKakas profiljamarco profiljakylx profilja