Szeptemberben jön a The Bard's Tale IV: Barrows Deep

2018. július 13.
1.8481
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az inXile Entertainment bejelentette, hogy bár eredetileg a nyár végére tervezték, azonban egy kicsike csúszással és egy nyúlfarknyi alcímmel ellátva szeptemberben jelenhet majd meg a The Bard's Tale IV című szerepjáték.

A Caith csodálatos fantáziavilágában játszódó alkotás első körben kizárólag PC-re roboghat majd be szeptember 18-án, de később konzolos megjelenés is várható belőle, a főszerepben egy a széria gyökeréig visszanyúló, tehát minden téren klasszikus szerepjátékos élménnyel.

A The Bard's Tale IV: Barrows Deep egyébiránt egy belső nézetes, kifejezetten egyjátékos élményekre koncentráló, parti alapú szerepjátékos kaland lesz, melyben a harcok, a karakterépítés, a dungeonok kisöprése, a küldetések teljesítése vagy a mágikus szörnyek legyűrése éppen olyan fontos lesz, mint a fejtörők teljesítése.

A játék bétája egyébiránt a mai nappal el is rajtolt, ezáltal akik támogatták a projektet a Kickstarteren, vagy előrendelték a méregdrága kiadásokat, máris belekóstolhatnak a The Bard's Tale IV: Barrows Deep-be, amit többek között olyan apróságok miatt is várunk, mint Nathan Long, a Wasteland 2 írójának története, vagy Ged Grimes, a Simple Minds bőgőse által jegyzett zenék.

Nézd nagyban ezt a videót!



2 hozzászólás

Gólem

6 éve, 2 hónapja és 12 napja

Kár hogy csak karaktereket mutatnak. szomorú smiley

válasz erre

zender

6 éve, 2 hónapja és 12 napja

Régi nagy név! Reméljük hű lesz a hírnevéhez.

válasz erre
The Bard's Tale IV
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja