Szeptemberben jön a minden eddiginél teljesebb The Walking Dead: The Telltale Definitive Series csomag

2019. július 01.
5.2551
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Akik esetleg amiatt ódzkodnak az epizodikus formátummal megspékelt játékoktól, mert túlzottan sokat kell várni egy-egy megjelenés között, és inkább egy komplett kiadványra fáj a foguk, azoknak nagyszerű hírünk van.

A Telltale-féle The Walking Dead az egyik legmeghatározóbb videojáték volt ebben az évtizedben, és bár maga a fejlesztőstúdió nincs már köztünk, az utolsó évadot is megmentő Skybound Games jóvoltából érkezik a The Walking Dead: The Telltale Definitive Series, amihez megkaptuk a premierdátumot.

Egy minden eddiginél teljesebb pakkról beszélünk, ami tartalmazza mind a négy szezont, valamint a spin-off epizódokat is. Hogy ez számokban mit jelent? 23 játszható epizód, 10 órányi fejlesztői kommentár, kulisszák mögötti anyag és egy dokumentumfilm - mint látható, nem lesz tartalom híján a csomag.

Az utolsó évadban debütált, képregényszerű fekete színezetű grafikai hatás minden évadra elérhetővé válik. A kérdéses kiszerelés szeptember 10-én debütál Xbox One-on, PS4-en és PC-n, utóbbin az Epic Games Store-ban.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 2 hónapja és 14 napja

Legalább még lesz lehetőség beszerezni.
De gondolom a többi játékuk már nem lesz elérhető.

válasz erre

RyutheStaR

5 éve, 2 hónapja és 14 napja

Mi a jó büdös fenének...az egyik legótvarabb játékok ezek a teli tálas szutykok, sok indie cím mérföldekkel minőségibb. Nem hiányzik, kész öröm, hogy több ilyen pusztulat gagyi videó szimulátor már nem készül.

válasz erre

Hentes

5 éve, 2 hónapja és 15 napja

Na még egy bőrlehúzás, jól van! mosolygó smiley

válasz erre
The Walking Dead: The Final Season
7.400 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Ronalddo profiljatotyak profilja