Szeptemberben jön a Fallout 4: Game of the Year Edition

2017. augusztus 10.
4.1741
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Bethesda bejelentette, hogy hamarosan már tényleg érdemes lesz lecsapni a Fallout 4-re, a poszt-apokaliptikus szerepjáték legutóbbi epizódja ugyanis szeptemberben újra visszatér közénk, méghozzá egy GOTY kiadásban.
 

A Fallout 4: Game of the Year Edition várhatóan tartalmazni fogja az alkotáshoz eddig megjelent összes frissítést, így a survival módtól kezdve, a grafikai csinosításokon át a mod támogatásig bezárólag mindent, méghozzá a hat DLC csomaggal egyetemben, amelyek név szerint a Nuka-World, a Vault-Tec Workshop, a Contraptions Workshop, a Far Harbor, a Wasteland Workshop és az Automatron voltak.

Mindezen felül a Bethesda bejelentette a Fallout 4 GOTY Pip-Boy Edition-t is, ami nem más, mint a korábban az alapkiadáshoz is megjelent gyűjtői változat újrakiadása, az alapjáték helyett a GOTY verzióval felturbózva.

A két csomag várhatóan szeptember 26-án jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra is, ha pedig a gyűjtői csomagra fájna a fogad, hadd szomorítsunk el: az csak néhány amerikai kereskedőnél lesz elérhető.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

3 éve, 8 hónapja és 24 napja

Így legalább az is megszerezheti a gyűjtőis cuccokat akinek nem volt lehetősége anno.

válasz erre

totyak

3 éve, 8 hónapja és 25 napja

Gyűjtőit nem szokás újra kiadni. Azért gyűjtői valami, hogy aki megveszi, úgy érezhessse egy szűkebb társaság tagja. Ezek meg fogják, aztán újra árulni kezdik, még ha nem is nagy mennyiségben.

válasz erre

Mordorer

3 éve, 8 hónapja és 25 napja

Hát akkor itt az ideje hogy beszerezzem.

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljanurbanu profiljaManiac profilja