Szeptember végén várható a Marvel vs Capcom: Origins megjelenése

2012. augusztus 31.
1.8681
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom információi szerint szeptember végén várható a PlayStation Network és az Xbox Live kínálatába a Marvel vs Capcom: Origins megjelenése, amelynek érdekességét az adja, hogy az illetékesek a valamikori Marvel Super Heroes és Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes című videojátékokból válogatták össze a tartalmat.

A pályák, a hősök, a kombók és az oldalnézetes árkád verekedős játékokból származó mechanizmus tehát bizonyosan ismerős lesz mindenkinek, akit annak idején összehozott a sors a fenti két címmel, de nem kell aggódni, újdonságok is várhatók.

Így többek között ide sorolható a felújított HD küllem, a dinamikus kihívások, a visszajátszás lehetősége, valamint a kibővített online játék, amelyben egyszerre akár nyolcan is részt vehetünk.

A Marvel vs Capcom: Origins megjelenése a tengerentúlon szeptember 25-én, itt Európában pedig szeptember 26-án várható a konzolok online szolgáltatásaira, méghozzá 15 dolláros árcédulával a PlayStation Networkre és 1200 MS pontos árszabással az Xbox Live-ra.
Marvel vs Capcom: Origins megjelenése, amelynek érdekességét az adja, hogy az illetékesek a valamikori Marvel Super Heroes és Marvel vs Capcom: Clash of Super Heroes című videojátékokból válogatták össze a tartalmat.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

Aranyos.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 21 napja

De buliiiiiii!mosolygó smiley

válasz erre
Marvel vs Capcom: Origins
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja