Szeptember végén érkezik a Game of Thrones: Genesis

2011. szeptember 08.
2.2171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Cyanide csapata végre pontos megjelenési dátummal ruházta fel a George RR Martin leghíresebb fantasy regénysorozatán, a Song of Ice and Fire univerzumon alapuló Game of Thrones játékadaptációját, amely a filmsorozattal - nálunk Trónok harca címmel - népszerűvé tett koncepciót igyekszik meglovagolni.
Advertisement

A teljes címén Game of Thrones: Genesis címre keresztelt alkotás egy PC exkluzív stratégia lesz, amelynek megjelenésére legfrissebb információink szerint szeptember 28-án számíthatunk.

A játékot betöltve Westeros históriájának mintegy 1000 évébe nyerhetünk bepillantást egy komoly politikai történettel a háttérben, amelynek középpontjában a Vas Trón iránti vágy szerepel majd. A fanatikusoknak tehát nem csak óriási csatákat kell levezényelniük, hanem a diplomáciával és a politikával is foglalkozniuk kell, de a többjátékos módnak köszönhetően akár hét másik társunkkal is átélhetjük a sztorit. Megjelenés tehát szeptember végén, kiemelt figyelemmel várjuk!
Advertisement
1 hozzászólás

totyak

8 éve, 2 hónapja és 23 napja

Régen azért még tudták tartani a dátumokat. Megmondták, hogy szeptember és úgy is lett. Bezzeg a mai világban előfordul, hogy egy-egy játék több csúszást is megél.

válasz erre
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljaM.O.R.P.H. profiljarDAVE profiljaWickedSick profilja