Szeptember közepén jelentheti be a Nintendo a Wii U megjelenései dátumát

2012. augusztus 22.
1.4171
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idei aktuális Tokyo Game Show kiállítás mellett már csak egyetlen esemény van, ami alkalmas lenne a Nintendo számára ahhoz, hogy bejelentsék a Wii U pontos megjelenési dátumát, hiszen amennyiben valóban szeretnék kihozni a konzolt az idén ősszel, akkor érdemes lesz csipkedni magukat.

Ez a lehetséges esemény egy a Nintendo amerikai divíziója által New York városába megszervezett, nem titkoltan a Wii U alaposabb bemutatására szánt rendezvény lenne, amelyre szeptember 13-án kerül sor, és külföldi kollégáink szerint biztos, hogy egy pontos megjelenési dátum is bejelentésre kerül a keretein belül.

Habár Reggie Fils-Aime, avagy a Nintendo of America vezére szerint a nagy rendezvényre azért van szükség, hogy megismertessék a médiával a Wii U szerepét a játékipar jövőjét tekintve, de amennyiben visszaemlékezünk a Nintendo 3DS történetére, azzal kapcsolatban is Reggie jelentette be a hivatalos megjelenési dátumot, méghozzá egy New York városában megtartott összejövetelen.

Mivel minden jel és egyben pletyka arra mutat, hogy novemberben már köztünk kell lennie a Nintendo Wii U-nak, ezért valóban nagy a valószínűsége annak, hogy szeptember 13-án végre bejelentik hivatalos megjelenési dátumát.
3 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

Vagy nem. Lehet hogy csúsztatják, nagy a csend.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

November vége és annyi. Ezt most borítékolom.mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 8 napja

Minek húzzák...meglepett smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja