Szeptember 7-én indul az End of Nations harmadik zárt bétája

2012. augusztus 30.
1.4061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Még mindig nem akar kilépni a zárt béta állapotából az End of Nations címre hallgató MMORTS, ami az idei esztendő egyik titkos nagyágyúja és meglepetése lehet a masszívan többjátékos alkotások között.

Amint ugyanis a Trion World csapata bejelentette, szeptember 7-én egy újabb, szám szerint immáron a harmadik zárt béta teszt fogja kezdetét venni az alkotáshoz, amelynek köszönhetően ismét újabb opciók válnak elérhetővé a játékosok számára, így többek között kipróbálhatják már a saját elit kompániáikat is.

A béta szokás szerint egyetlen hétvégéig tart, így a szeptember 7-re esedékes kezdést követően szeptember 9-ig lesz aktív a nagy mókázás, amire IDE kattintva magadat is regisztrálhatod, ha szeretnéd kipróbálni az egyik legígéretesebb MMORTS-t, ami az utóbbi években készült a szakmában.

Mivel az End of Nations végleges változata várhatóan szeptember 20-án fog elindulni, ezért erős a gyanúnk, hogy a harmadik zárt béta egyben az utolsó is lesz a sorban, hiszen főleg egy free to play cím esetében illendő nyílt teszteket is realizálni hozzá. Erre feltehetően a végleges premier előtti hétvégén kerülhet majd sor!
3 hozzászólás

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Rohadtul várom!

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Az egyik legvárósabb cím!

válasz erre

Vendég

8 éve, 11 hónapja és 23 napja

Nagyon játszanék már vele!

válasz erre
End of Nations
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

leventecos profiljagery1113 profiljamarco profilja