Szeptember 24-én érkezik Európába a Guitar Hero: Warriors of Rock

2010. augusztus 09.
1.7331
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az idén a ritmusjátékok két nagy királya, avagy a Rock Band és a Guitar Hero franchise újfent hajba kap egy kis kegyes viaskodás kedvéért, lévén szinte egy időpontban érkeznek meg a boltok polcaira, ugyanazon közönséget megszólítva.

A történet érdekessége, hogy míg egyik, történetesen a legújabb "gitárhős" visszanyúlt a gyökerekig a legfrissebb rész érdekében, addig a harmadik "rockbanda" éppen az ellenkezőjét tette, és még egy hangszerrel - szintetizátor - kibővítette az eddigi hardverfelhozatalt, és számtalan újdonságot adott az alapokhoz.

A hétvége alatt azonban történt valami, ami bár csak nekünk, európai játékosoknak okoz örömet, de néha nekünk is lehet egy jó napunk. Történt ugyanis, hogy az Activision hivatalosan megerősítette, hogy itt az öreg kontinensen szeptember 24-én jelenik meg a legújabb Guitar Hero epizód, avagy a Warriors of Rock, szemben a korábban már ismert, kizárólag Amerikára érvényes szeptember 28. napja helyett. Így tehát valamivel több, mint egy hónap múlva ismét indulhat a rocksztárkodás, Európában ugyanis szeptember 24-én indul a turné, amelynek keretein belül a Guitar Hero összecsap a Rock Band-del!
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja