Szeptember 3-án kap felszállási engedélyt a HAWX 2

2010. július 22.
1.7151
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Bár még szinte ragad a tinta a HAWX 2 bejelentésén, és epekedve várunk a róla érkező információkra, az illetékesek úgy gondolták, hogy mindez várhat, ők legelőször egy megjelenési dátummal szeretnének ellátni minket az alkotással kapcsolatban.

Ha hiszitek, ha nem, szemben a korábbi pletykákkal, az arcade repülős őrület folytatását már alig egy hónapon belül betölthetjük majd, a UbiSoft legfrissebb bejelentése szerint ugyanis szeptember 3-án már megérkeznek az európai boltok polcaira a második HAWX dobozkái.

Tengerentúli megjelenési dátumot egyelőre nem közöltek a franciák - egyes források szeptember 7-et emlegetnek -, de ez jelenleg minket itt az öreg kontinensen nem érdekel, az már sokkal inkább, hogy PC-re, Xbox 360-ra, Nintendo Wii-re és természetesen PlayStation 3-ra is befut a játék, számtalan újdonsággal a fedélzeten, amelyeknek csak egy apró szelete lesz a megújult grafikus motor, ami lehetővé teszi majd a lényegesen realisztikusabb kinézet mellett az éjszakai küzdelmeket is. Szeptember 3-án tehát újra megkapjuk a felszállási engedélyt, addig is lehet melegíteni az első epizóddal!
1 hozzászólás

skyman

11 éve, 5 hónapja és 4 napja

Nah ezt már várom
Remélem nem fog késni

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljatotyak profiljarDAVE profiljapityuska profiljamarco profiljanurbanu profilja