Szeptember 16-tól újra elérhető lesz a Jedi Knight széria

2009. szeptember 13.
2.7831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A LucasArts az utóbbi időben komoly energiákat mozgósít annak érdekében, hogy a régebbi, legendás játékaikat megismerhessék a fiatalabb generációk tagjai is.

Ennek köszönhető az, hogy sorozatosan jelennek meg a LucasArts névvel fémjelzett alkotások napjaink népszerű digitális letöltőközpontjaiban, a Steamen és a Direct2Drive-on. Legutóbb a nagyszerű Star Wars: Knights of the Old Republic került be a kínálatba, szeptember 16-tól pedig újabb remekművekkel bővülhet a gyűjteményünk.

A srácok a népszerű Twitteren jelentették be, hogy az egyik legelismertebb Star Wars sorozat, a Jedi Knight, tagjait szerdától bárki birtokába veheti - természetesen némi aprópénzért cserébe. Mindez a gyakorlatban 4 teljes értékű játékot - Dark Forces, Dark Forces II: Jedi Knight, Jedi Knight II: Jedi Outcast, Jedi Knight: Jedi Academy - és az első Jedi Knight kiegészítőjét, a Mysteries of the Sith-tet jelenti. Az alkotások az FPS műfajon belül mozognak, azonban az utolsó 3 epizódban lehetőségünk van (és érdemes is) harmadik személyű kamerát is használni, amint birtokunkba kerül egy fénykard. Az árakról egyelőre nem tudunk semmi biztosat mondani, de az eddigiekből kiindulva valószínűleg bőven a barátságos határon belül fognak mozogni.

(A kép a Jedi Knight II: Jedi Outcastból van kiragadva.)
3 hozzászólás

Vendég

13 éve, 25 napja

yoo röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 26 napja

Vendég írta:
csá

saros játék enél még a lányos jtékok
Mivaaaan?röhögő smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 26 napja

csá

saros játék enél még a lányos jtékok

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaManiac profilja