Szeptember végétől nem lehet megvenni a Forza Horizon 3-at

2020. augusztus 12.
4.6841
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A Microsoft bejelentette, hogy szeptember végétől ellehetetlenítik a Forza Horizon 3 kapcsán a vásárlás lehetőségét, így ha valaki még le akar csapni a Playground Games harmadik autóversenyzős őrületére, az mielőbb tegye meg szeptember 28-ig.

Ennek örömére masszív leárazásban is részesítette a cég az alkotást a Microsoft Store-ban, hogy mindenkit elérjenek a játékkal, akit csak lehet. Természetesen a hozzá kapcsolódó DLC-ket is kiveszik a képletből, magyarán a komplett kollekció megszűnik létezni az online térben.

Persze aki megveszi, vagy már korábbról rendelkezik a szoftverrel, az szabadon játszhat a Forza Horizon 3-mal a továbbiakban is, viszont ettől függetlenül is sajnálatos, hogy egy ilyen fiatal címet kivesznek az online piacról.
ellehetetlenítik a Forza Horizon 3 kapcsán a vásárlás lehetőségét, így ha valaki még le akar csapni a Playground Games harmadik autóversenyzős őrületére, az mielőbb tegye meg szeptember 28-ig.'>
3 hozzászólás

totyak

3 éve, 11 hónapja és 7 napja

4 éves játék, nem annyira régi az még, hogy totál el kelljen törölni a játékos térből. Azt megértem, hogy az online-t nem támogatják, lelövik a szervereket, de attól miért nem lesz megvásárolható tovább?

válasz erre

Gólem

3 éve, 11 hónapja és 7 napja

Már nem mai darab. Érthető.

válasz erre

muki

3 éve, 11 hónapja és 8 napja

Ez van. Letelt neki.

válasz erre
Forza Horizon 3
18.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja