Szeptember 6-án jön a Call of Duty: Black Ops 3 - Salvation DLC

2016. augusztus 26.
3.8451
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision bejelentette a Call of Duty: Black Ops 3 soron következő letölthető tartalmának megjelenési dátumát, ezáltal kiderült, hogy szeptember 6-án számíthatunk a Salvation DLC érkezésére - legalábbis egyelőre PS4 konzolon, majd a szokásos egy hónapos csúszással bizonyára PC-n és Xbox One-on is.

A szám szerinti negyedik letölthető tartalommal egyébiránt a szokásos négy pálya válik majd elérhetővé, ezáltal a Citadel, a Micro, az Outlaw és a Rupture, amelyek közül utóbbi kettő a legérdekesebb, hiszen míg előbbi egy western stílusú csatatér lesz, addig utóbbi a Call of Duty: World at War-ből ismert Outskirts feldolgozása.

A továbbra is méregdrága, 15 dolláros kiegészítőben ezen túl megtaláljuk majd a Zombies játékmód utolsó epizódját is, amely Revelations címmel zárja le az aktuális élőhalottas mókázást.

Nézd nagyban ezt a videót!



Call of Duty: Black Ops 3 soron következő letölthető tartalmának megjelenési dátumát, ezáltal kiderült, hogy szeptember 6-án számíthatunk a Salvation DLC érkezésére - legalábbis egyelőre PS4 konzolon, majd a szokásos egy hónapos csúszással bizonyára PC-n és Xbox One-on is.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 3 hónapja

Nézem a trailert és nem értem mi történik benne, lol. Látszik mennyit tudok a CoD-ról.

válasz erre

Ravor

8 éve, 3 hónapja

Jó lesz ez, már várom röhögő smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 3 hónapja

Először PS4-re! ZSír! mosolygó smiley

válasz erre
Call of Duty: Black Ops 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja