Szeptember 30-án jön a Final Fantasy XV: anime, film, demó és gyűjtői kiadás is érkezik!

2016. március 31.
2.6641
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A várakozásoknak megfelelően tegnap este egy külön eseményen derült fény arra, hogy pontosan mikor várhatjuk a Final Fantasy XV premierjét, hovatovább néhány érdekes kiegészítő információról is lehullt a lepel.

Ennek megfelelően kiderült, hogy a játék megjelenését szeptember 30-ra tűzte ki a Square Enix csapata, ami előtt egy demót - általuk ingyenes, önálló spin-off játéknak, illetve Platinum Demo-nak hívott előzetest - is letölthetünk magunknak már a mai naptól fogva PS4-re és Xbox One-ra is, amit bárki ingyen elérhet, középpontjában a fiatal Noctis kalandjaival, akivel belekóstolhatunk már a harcrendszerbe és az autóvezetésbe is.

A nagy eseményen kiderült továbbá több meglepetés is, így megtudtuk például, hogy a Final Fantasy XV alapján egy új anime-sorozat készülődik Brotherhood: Final Fantasy címmel - középpontjában a játék négy főhősének háttértörténetével -, de egy egész estés CGI film is formálódik már King's Glaive név alatt, ami a lehető legnagyobb titokban készül immáron három esztendeje. Mindkét újdonság várhatóan online formában lesz megtekinthető.

Ha mindez nem lenne elég, kiderült, hogy érkezik majd még a megjelenés előtt egy Final Fantasy XV mini-játék is, a Justice Monsters Five, amely painball-stílusban eleveníti fel előttünk a játék sajátosságait Windows 10 alatt és mobilokon, de a Square Enix lerántotta a leplet a gyűjtői kiadásokról is már.

Ennek megfelelően lesz egy Deluxe Edition, amelyben az alkotás mellett egy fémdoboz, egy extra DLC és a King's Glaive film lemezes változata lesz, de a non-plus ultrának határozottan az Ultimate Collector's Edition ígérkezik majd. Ebben a fentiek mellett még egy Noctis szobor, egy zenei CD, egy művészeti könyv és még további DLC csomagok is helyet kaptak.



Final Fantasy XV premierjét, hovatovább néhány érdekes kiegészítő információról is lehullt a lepel.'>
5 hozzászólás

totyak

8 éve, 8 hónapja és 6 napja

Az még odébb van sajna. Nem várom eszeveszettül, de azért motoszkál bennem a kíváncsiság.

válasz erre

RyutheStaR

8 éve, 8 hónapja és 7 napja

Türelmetlenül várom! *-*

válasz erre

Ravor

8 éve, 8 hónapja és 7 napja

Annyi final fantasy cucc lesz egyszerre, hogy bele fogunk fulladni röhögő smiley

válasz erre

venoman

8 éve, 8 hónapja és 7 napja

Jó. Még elnéztem volna egy kicsit mosolygó smiley

válasz erre

Tommy

8 éve, 8 hónapja és 7 napja

Az úgy elég komoly kis csomag! meglepett smiley Nem aprózzák el, ez nagyon komoly lett!

válasz erre
Final Fantasy XV
9.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaBotyi profiljaKisember001 profiljaManiac profilja