Szeptember 19-én jön ki a Sega Mega Drive Mini

2019. március 30.
4.8491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Abban a korszakban van szerencsénk élni, amikor a retro konzolok reneszánszukat élik, hiszen a Nintendo megindított egy olyan trendet a NES Minivel, ami azóta is kitart, és már más vállalatok is ráálltak erre a pályára.

Ezúttal a Sega a következő delikvens, ugyanis a Sega Fes 2019-en leleplezték a Genesis Mini konzol, avagy Mega Drive Mini megjelenési dátumát: konkrétan szeptember 19-én kerül forgalomba világszinten. A játékfelhozatal a különféle régiókban el fog térni, viszont a japán kiadvány 40 előretelepített címet tartalmaz, köztük olyan klasszikusokat, mint a Gunstar Heroes, a Comix Zone, a Sonic 2 és a Castlevania Bloodlines.

Túl sok mindent nem osztottak meg ezzel kapcsolatosan, azt viszont biztosan tudjuk, hogy a kontroller ugyanakkora mérettel fog bírni, mint az eredeti esetében, illetve csakúgy, mint a legtöbb Mini konzolnál, úgy itt is tudunk majd bármikor menteni.

Az árcédula kapcsán is csak a japán kiadásról kaptunk infót, ott két külön pakkban lesz kapható a Sega Mega Drive Mini, egyrészt egy egy kontrollert tartalmazó csomagban, amely kb. 18 ezer forintnak megfelelő yent kóstál, míg a két kontrolleres kiadvány közel 23 ezer forintos árért megy. Persze aztán meglátjuk, hogy hozzánk mennyiért jut el a cucc, de eddig ez kifejezetten baráti összegnek bizonyul.
6 hozzászólás

WarriorAutobot

5 éve, 5 hónapja és 23 napja

Itt legalább 40 játék van, nem úgy mint a korábbiaknál az a 20 db!

válasz erre

totyak

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Minden ilyen hírnél megkérdezem, hogy miért is jók ezek a konzolok, hát itt is megteszem. Szóval, miért is? Emulátoron futtatsz pár játékot. Vagy az olyan vonzó, hogy kapott egy olcsó, régi konzol kinézetű burkolatot? De azt is lefogadom, hogy ennyi pénzért eredeti Sega konzolt is kapnék.

válasz erre

Tommy

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Már túl sok retro jön ki. Ennyit nem vesz az ember.

válasz erre

fighterlaci

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Ezt nagyon várom, biztos jó cucc lesz.

válasz erre

Patrik94

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nálunk erre azért rá fog még jönni ez az, simán lesz PS Classic.

válasz erre

muki

5 éve, 5 hónapja és 25 napja

Nekem ez instant get.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja