Szédületesen tartalmas modcsomagot készítettek a Watch Dogs-hoz

2018. december 23.
7.1521
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Egyszerűen elképesztőre sikeredett a Watch Dogs-hoz megálmodott Living_City névre hallgató mod, hiszen olyan bőséges tartalommal lett megáldva a pakk, ami után még azok is elégedetten csettintenek, akiknek egyébként tetszett már az alapjáték is.

Hogy mit is tartalmaz a kérdéses modcsomag? Nos, egyrészt teljesen új küldetések kerülnek a szoftverbe, némelyik bőven eléri az alapjáték egy-egy küldetésének hosszát, de véletlenszerű eventekkel is bővül a játék a Living_City által.

Ezek lehetnek a háttérben zajló rendőrös üldözésektől kezdve a páncéloskocsival elhaladó bűnözőkig bezárólag mindenféle őrültség, illetve újfajta módokon tudjuk meghackelni a civileket, például felrobbanthatjuk a mobiljaikat.

19 vörös zónával gazdagodik a Watch Dogs a mod által, ezeken a terepeken bűnözők járőröznek, akár el is vezethetjük hozzájuk a rendőröket, hogy egy orbitális leszámolás szemtanúi legyünk.

Több belső tér is elérhetővé válik a játékos számára, olyanok is, amiket a kampány során már volt lehetőségünk meglátogatni, így akár tüzetesebben bejárhatjuk a börtönt is.

Több mint egy évig készült a mod, a végeredmény pedig magáért beszél, így ha tovább szeretnél informálódni, vagy már kapásból töltenéd is le, látogass el a kapcsolódó portálra!

Nézd nagyban ezt a videót!5 hozzászólás

WarriorAutobot

4 hónapja, 1 napja

Na legalább tesz bele egy kis életet.
Amúgy nem volt olyan vészes alapból se, mondjuk csak a járművek irányítása.

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 3 napja

Patrik94 írta:
Glichjavító mod is lesz?
Hova gondolsz.

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 3 napja

Glichjavító mod is lesz?

válasz erre

muki

4 hónapja, 4 napja

Vajon meddig engedik ezt a modot?

válasz erre

Mordorer

4 hónapja, 4 napja

Ez komoly lett.

válasz erre
Watch Dogs
1.899 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profilja