Szebb, jobb és gyorsabb is lett a Fortnite újgenerációs változata

2020. november 04.
11.2611
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Vélhetően senki sem kap szívinfarktust izgalmában attól a hírtől, hogy az Epic Games újgenerációs masinákra is elhozza majd a Fortnite élményét, de a csapat azért a rend kedvéért formálisan is bejelentette a dolgot, méghozzá konkrét részletek társaságában.

Így kiderült, hogy mind PS5-ön, mind Xbox Series X-en tudjuk majd 60fps és 4K felbontás társaságában élvezni a játékot, az osztott képernyős móka is 60fps-ben pörög majd, de sokkal dinamikusabbak, telítettebbek, részletesebbek lesznek a helyszínek, miközben a töltési idők is javulnak, ami nem meglepő, hiszen jövőre már átállnak a játékkal az Unreal Engine ötödik generációjára.

Persze hallottunk konzolspecifikus tulajdonságokról is, így például a Fortnite biztosan kihasználja PS5-ön a DualSense kontroller újdonságait, de a Home képernyőn választható játékmódok is megkönnyítik majd a rajongók dolgát, míg az Xbox Series S kapcsán az 1080p-t és a 60fps-t emelték ki a sajátosságok közül, valamint a kurrens generációhoz mérten gyorsabb töltési időket.
Fortnite élményét, de a csapat azért a rend kedvéért formálisan is bejelentette a dolgot, méghozzá konkrét részletek társaságában.'>
2 hozzászólás

Tommy

3 éve, 8 hónapja és 8 napja

Na hálistennek. nyelvnyújtó smiley

válasz erre

petrovicsz

3 éve, 8 hónapja és 8 napja

Jajj de jó! Erre vágytam! Éljen a nextgen. röhögő smiley

válasz erre
Fortnite
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profilja