Szavazz te is arról, hogy mi legyen a Just Cause 3 gyűjtői kiadásában

2015. március 12.
1.7931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Square Enix úgy határozott, hogy szeretnék minden eddiginél rajongó-barátabbá tenni a Just Cause 3 gyűjtői kiadását, ebből kifolyólag a fanatikusokra, avagy rátok bízták a döntést, hogy mi is kapjon majd helyet ebben a kiadványban.

Ehhez a hivatalos honlapon elindítottak egy szavazást, aminek köszönhetően bárki bele szólhat abba, hogy mit is látna viszont szívesen a Just Cause 3 gyűjtőknek szánt kiadásában.

A lehetőségekkel igencsak magasra dobták azt a bizonyos labdát az illetékesek, hiszen őszintén nehéz egy RC helikopter, több látványos szobor és replika, valamint többek között egy hátizsák közül választani. Ti mire szavaztok majd? Megjelenés PC-re, PS4-re és Xbox One-ra még az idén!
Just Cause 3 gyűjtői kiadását, ebből kifolyólag a fanatikusokra, avagy rátok bízták a döntést, hogy mi is kapjon majd helyet ebben a kiadványban.'>
5 hozzászólás

Drenzer

9 éve, 10 hónapja és 18 napja

Ez okos. Volt már, hogy azért mondtam le gyűjtői kiadásról mert nem tetszettek a dolgok amiket tartalmazott a csomag. Bár ha itt is a többség valami olyanra szavaz ami nekem nem tetszik akkor olyan mint ha nem is történt volna semmi változás a dolgokban röhögő smiley

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nem szavazok, mert úgy sem veszek ebből gyűjtőit. Annyira nem szívem csücske a sorozat, elég lesz a sima kiadás is. Amúgy is méreg drága lesz, ha ilyesmik kerülnek bele, mint a helikopter.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

[Tiltott felhasználó!]

kpal

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

szobor , nekem az jön be.

válasz erre

wegh

9 éve, 10 hónapja és 22 napja

Nem lehetne mindet ugyanazon az áron? nyelvnyújtó smiley Tényleg nehéz választás mosolygó smiley

válasz erre
Just Cause 3
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja