Szarvastrófeával érkezik a Far Cry 5 gyűjtői kiadása

2017. június 13.
1.2241
 
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Assassin's Creed Origins méregdrága gyűjtői kiadása után a Ubisoft a tegnap esti E3-as konferencia után bejelentette, hogy a Far Cry 5 is kapni fog egy rajongóknak szánt speciális kiadványt, amit azonban sokkal elérhetőbb áron kínálnak majd.
 

A Far Cry 5 Hope County Edition névre keresztelt pakk ugyanis 180 dollárba fog kerülni - ez átszámítva több mint 50 ezer forint -, és szintén csak a Ubisoft Store-ból juthatunk majd hozzá, a középpontjában egy 45 centiméter széles szarvastrófeával, amely az alkotáshoz kapcsolódó festést és díszítést kapott.

A koponya mellett azonban megtalálhatjuk még a csomagban Hope County turistatérképét, egy fémdobozt, valamint a zenei CD-t is, méghozzá a Gold Edition tartalmával egyetemben, aminek jóvoltából a szezonbérlettel érkező összes DLC, és egy halom egyéb letölthető tartalom szintén a pakk részét képezi majd.

Szarvastrófeával érkezik a Far Cry 5 gyűjtői kiadása - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

1 hete és 2 napja

Ezzel a ****vasfejjel el is baszcsizták a gyűjtőit, nekem nem tetszik.

válasz erre

rDAVE

1 hete és 2 napja

Mennyire tróger az a felső kép. A gyűjtőit is sikerült belőni hasonlóra.

válasz erre
Far Cry 5
nincs ár
kövesd a játékot!
Minden hír, videó és cikk
E3 2017
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

 
Imperator profiljaszd22 profiljaBvektor profiljagery1113 profiljaszattila profiljaGargameth profiljaWillThaWheel profiljaLaci721 profiljapetike737 profilja