Szamurájok és sárkányok kapnak főszerepet a Sega legújabb PlayStation Vitás alkotásában

2011. december 11.
1.6761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Sega a Famitsu magazin legfrissebb lapszámában jelentette be, hogy újabb videojátékkal szeretnék erősíteni a PlayStation Vita jövő évi felhozatalát.

Az új cím ráadásul valóban újnak nevezhető, nem egy korábbi sorozat friss részének vagy mellékszálának, a Samurai & Dragons címet kapott program ugyanis egyelőre még előzmények nélküli Vita-exkluzív cím, amelynek keretein belül az akcióelemek és a szimuláció is nagy szerepet kap.

Hogy ezt a két stílust miképpen kívánja ötvözni a Sega, arról sajnos nem tájékoztattak minket a hivatalos közleményben, de hasonlítási alapként egy valamikori SNES címet, a két dimenziós, oldalra scrollozós játékmenettel bíró Actraisert nevezték meg. A játékban egyedül vagy három társunkkal együtt a kooperatív mód segítségével az lesz a dolgunk, hogy kipucoljuk a legtöbb dungeont a múmiáktól, a sárkányoktól az ogréktől és egyéb természetfeletti csúnyaságoktól. A Samurai & Dragons ezekben a pillanatokban nem rendelkezik megjelenési dátummal, de arra már most mérget vehetünk, hogy Japán határain kívül is debütálhat, méghozzá reményeink szerint már valamikor jövőre.
3 hozzászólás

Johnnnnny

13 éve, 5 hónapja és 3 napja

méghozzá reményeink szerint soharöhögő smiley

válasz erre

killerghost14

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

egyetértek...jó,hogy megkíméltek és nem adták ki pc-re röhögő smiley

válasz erre

Shade

13 éve, 5 hónapja és 5 napja

Gyűlnek a bénább játékok a Vitára látom...röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja