Számos újdonság várható a CES 2004 kiállításon

2004. január 04.
1.4611
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
A technológiai kiállítások mostanság egyre jobban zsugorodnak.

Ez alól talán egyetlen kivétel van, a nemzetközi CES (Consumer Electronics Show) szakkiállítás, mely minden korábbinál nagyobb alapterületű lesz és rendkívül sok, a fogyasztói elektronikus eszközök piaci szegmensében érdekelt gyártót vonultat majd fel. A 2004-es CES kiállítás a várakozások szerint az otthoni digitális szórakoztatásra fog fókuszálni, így például temérdek mennyiségű vadonatúj televíziós készüléket, audioberendezést és digitális fényképezőgépet lehet majd megtekinteni a rendezvény standjain.

Az elmúlt hónapokban számos számítógépgyártó vállalat is belépett a fogyasztói elektronikus termékek piacára, ennek megfelelően többek közt a Dell, a Hewlett-Packard és a Gateway is képviselteti majd magát a kiállításon, természetesen az olyan szórakoztatóelektronikai nagyvállalatok mellett, mint például a Sony, a Panasonic márkanévről jól ismert Matsushita Electric, vagy a Philips Electronics.

A CES 2004 jaunár 8-án a Las Vegas Convention Centerben nyitja meg kapuit a látogatók előtt. A rendezők várakozásai szerint a minden korábbinál nagyobb méretű rendezvény 2300 kiállítójának standjait mintegy 110 ezer érdeklődő veszi majd szemügyre. A legújabb fogyasztói elektronikus eszközökön kívül rengeteg számítástechnikai újdonság is jelen lesz a CES-en, mely kiállítás egyébként kiváló alkalmat biztosít majd arra, hogy felmérhessük a legújabb piaci trendeket - nyilatkozta az üggyel kapcsolatban Stephen Baker, a restoni (Virginia) székhelyű NPD Techworld elemzőcég igazgatója. Baker szerint a CES 2004-en központi szerephez jutnak majd a különböző média adapterek, vezeték nélküli hálózati megoldások, illetve otthoni hubok.

A világ legnagyobb chipgyártó cége, az Intel is nagy erőkkel képviselteti majd magát a kiállításon. A vállalat vezetői a CES-en jelentik majd be azt az újgenerációs mikrochipet, melynek segítségével a korábbiaknál jobb minőségű, kisebb helyfoglalású és nem utolsó sorban olcsóbb digitális projektoros televíziókat lehet majd gyártani. A CES-en debütál a ViewSonic 56 colos képátlóval rendelkező projektoros TV-je, a Samsung Electronics standján pedig megtekinthető lesz egy 57 colos képátlójú folyadékkristályos televízió.
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 12 napja

Ekkoriban voltak a korszakváltó dolgok.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
fighterlaci profiljaDav2377 profilja