Számos MSI gamer laptop érkezik az új NVIDIA mobil grafikus kártyákkal

2015. március 12.
1.5461
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Az MSI rendkívül széles kínálattal van jelen a játékosoknak szánt hordozható számítógépek piacán, nemrég pedig Japánban tartottak egy kisebb sajtóeseményt, ahol az új NVIDIA mobil megoldásokról is esett szó.

A kinti illetékesek elárulták, hogy számos friss MSI modellben láthatjuk majd viszont az NVIDIA új kártyáit, melyek egy része a középkategóriás gépekben debütál majd. Az NVIDIA részéről ugye ismert, hogy a felsőkategóriás GTX 970M és GTX 980M mellett elkészítették a GTX 960M, GTX 950M és GTX 940M hármast.

A megemlített modellekben természetesen az Intel processzorai dolgoznak a felsorolt grafikus kártyák mellett, a GTX 940M mellé az i5-ös széria passzol, míg a többi kártyát már i7-es megoldásokkal is párosíthatjuk. Akik játszani is szeretnének egy ilyen laptopon, azoknak minimum a GTX 950M-mel szerelt modellek közül érdemes választaniuk, hiszen ez a kártya már 2GB GDDR5 memóriával érkezik.
5 hozzászólás

Drenzer

9 éve, 9 hónapja és 22 napja

De miért kell erőltetni ezt a gamer laptop témát... Játékre teljesen felesleges a laptop. A játék élményt pedig egyáltalán nem adja. wtf smiley

válasz erre

WillThaWheel

9 éve, 10 hónapja

Ha megdobnának egy MSI notival, én visszadobnék kenyérrel..röhögő smiley

válasz erre

kpal

9 éve, 10 hónapja

Aksi fejlesztés kellene a felpörgetni a gyártóknak .

válasz erre

fnx

9 éve, 10 hónapja

Játékra tök fölösleges a lapos. Az árából egy kétszer erősebb gép is kijön kb.

válasz erre

totyak

9 éve, 10 hónapja

Noti eleve nem játékra való szerintem, de ha már arra vesz valaki, akkor tényleg erőset vegyen, mert utána nem nagyon cserélget benne alkatrészt, mint egy pc-ben.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja