Számítógépházakkal bővít a Genesis

2017. április 11.
3.0791
petike737 profilja, adatai
petike737
A lengyel Genesis kínálatában eddig főként csak játékosoknak szánt perifériákat találtunk, ám idén már merészebb stratégiával álltak elő és hangrendszert, illetve különlegesebb kiegészítőket is piacra dobtak, a sornak pedig még nincs vége.
 

Ismét egy újabb területre léptek ugyanis be a Titan családdal, mely első körben két számítógépházat hozott magával. A Titan 550 és a Titan 550 Plus is az egyszerűbb darabok közé tartozik, a két ház között pedig a 2, illetve 4 dedikált belső ventilátor, illetve a Plus estében a teljes oldalt beborító akril ablak jelenti a különbséget.

A házakban mindenféle alaplap kényelmesen elfér, a belső állítólag személyre szabható, miközben a házak felső részén elhelyezett I/O panelen az USB csatlakozások mellett két ventilátorszabályzó is helyet kapott. Az alapmodell 13 500 Ft körüli áron került piacra, miközben az ablakos változat csekély felárral, 15 500 Ft környékén vihető haza két év garancia mellett.
2 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 3 hete és 6 napja

Az ilyen egyszerű házakat kedvelem én és árban sincs elszállva.

válasz erre

WarriorAutobot

10 hónapja,

A nem plexi oldalú tetszik jobban

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

wazko profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profiljaLaci721 profiljaMarduk profiljamarco profiljarDAVE profiljagery1113 profilja