Szabadon módosíthatjuk a fegyvereket a ModNation Racersben

2010. március 26.
1.9061
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
A ModNation Racersről sokan úgy gondolják, hogy visszahozhatja a "couch-gaming" műfaját, azaz a kisebb baráti összejöveteleken a közös játékot.

Erre meg is van minden esély, hiszen egyszerre négyen versenyezhetünk majd egymással osztott képernyőn, ami a mai játékoknál ritkaságszámba megy. Nick Letizia, a játék egyik designere most újabb információkkal örvendeztetett meg minket a ModNation Racers kapcsán, egészen pontosan a fegyverekről mondott el egy-két érdekes gondolatot. Az úriember elmondása alapján a különféle fegyvereket mi magunk is módosíthatjuk, így mindenki megtalálhatja a számára ideális játékstílust.

"A ModNation Racers fejlesztése közben arra törekedtünk, hogy egy kicsit megreformáljuk a stílust"- árulta el Letizia. "Ugyanakkor a tipikus fegyverhasználaton is változtatni akartunk. Nincs jobb érzés annál, mint amikor az előtted száguldó haverodat kipörgeted egy lövéssel a pályájáról, de amikor veled történik ugyanez, az elég idegesítő. A fegyverek megváltoztathatják a játék kimenetelét, s mi szerettük volna ezt tovább variálni. Minden fegyver fejleszthető lesz, sőt, akár át is variálhatjuk majd őket, így egy módosított fegyver teljesen máshogy fog működni, mint az eredetije."
ModNation Racersről sokan úgy gondolják, hogy visszahozhatja a "couch-gaming" műfaját, azaz a kisebb baráti összejöveteleken a közös játékot.'>
1 hozzászólás

italianman

11 éve, 7 hónapja és 16 napja

Ez kb olyan kaliberű játék mint a mit most adnak ki wiiU-ra.

válasz erre
ModNation Racers
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja