Szabadfogású számítógépes verseny - harmadszor

2005. szeptember 25.
1.8581
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Hírblock profilja, adatai
Hírblock
Immár harmadik alkalommal hirdette meg a C3 Kulturális és Kommunikációs Központ a 19.

életévüket be nem töltött fiatalok számára Szabadfoglalkozású Számítógép címmel országos versenyét. "Az a lényeg, hogy a diákok rájöjjenek: ha használják a fantáziájukat, hihetetlenül érdekes és hasznos dolgokat készíthetnek a számítógép segítségével. Arra biztatjuk őket, hogy a tudást a kreativitással ötvözzék" - vélekedik Peternák Miklós, a C3 igazgatója.

A mai gyerekek már a technika világában nőnek fel, otthonosan mozognak benne. Ezt bizonyítja az is, hogy a tavalyi verseny legfiatalabbika mindössze hatéves volt. 2004-ben a résztvevők 460 érvényes pályaművel kápráztatták el az informatikai szakemberekből, pedagógusokból és művészekből álló zsűrit.

S hogy mivel lehet pályázni? Játék, honlap, portál, szoftver, animáció, robot - lehet bármi. A lényeg, hogy ötletes, egyéni és újszerű legyen, s itt csupán az alkotók fantáziája szab(hat) határt. Az alkotások beküldési határideje október 24., 24 óra. A versennyel kapcsolatos információk (pályázati feltételek, nevezési lap) megtalálhatók a hivatalos honlapon.

Kapcsolódó linkek:
Versenykiírás
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 3 napja

Érdekes egy verseny az biztos, és felfedezi a kreativitást a fiatalokban mosolygó smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
XTomiX0029 profiljamarco profiljaManiac profilja