Syberia 3: szökés a gyogyóból

2017. március 21.
3.3321
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy több mint 6 perces gameplay felvétel bukkant fel nemrégiben a Syberia 3 hivatalos Youtube csatornáján, aminek jóvoltából végre teljes valójában is lehetőségünk nyílik megcsodálni a legendás kalandjáték aktuális epizódját a gyakorlatban.

A felvétel a "Menekülés az Elmegyógyintézetből" címet kapta ugyan, ellenben nem tartogat számunkra túl sok akciót, vagy izgalmas jelenetet - ez a sorozat ismerői számára talán nem meglepő -, ellenben így is megmutatja nekünk a fejtörőkkel gazdagon dúsított játékmenet savát és borsát.

Ami egyébiránt kiderül még a felvételről, hogy az animátorok jobb munkát is végezhettek volna vele, hiszen meglepően darabos és fapados az egész mozgás, de legalább a hangulat és az élmény a helyén van.

Nézd nagyban ezt a videót!



Syberia 3 hivatalos Youtube csatornáján, aminek jóvoltából végre teljes valójában is lehetőségünk nyílik megcsodálni a legendás kalandjáték aktuális epizódját a gyakorlatban.'>
3 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Lelőtték a videót, sajnos, pedig szívesen megnéztem volna. Az első két rész nagyszerű volt.

válasz erre

Patrik94

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

Nagyon fogom szeretni, az már ennyiből is látzsik! mosolygó smiley

válasz erre

WarriorAutobot

7 éve, 7 hónapja és 16 napja

A kalandjátékok legtöbbször nem a grafikára és a korszakalkotó innovációkra koncentrálnak (azt hagyjuk meg a CoD-nak és a UBI játékoknak röhögő smiley ). Szerintem jó lesz ez és legalább az is kiderült hogy hazudni nem éri meg az elején. röhögő smiley

válasz erre
Syberia 3
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja