Sword Coast Legends: Klasszikus szerepjátékban tér vissza a D&D univerzum

2015. február 13.
2.0491
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Ha mindig is szeretted volna egy videojátékban átélni a klasszikus asztali szerepjátékok hangulatát, amelyben egy mesélő terelgeti a játékosokat a varázslatos kalandokon át, akkor idén végre valóra válnak álmaid, méghozzá a Sword Coast Legends cím alatt.

A játékot a Wizards of the Coast, az n-Space és a Digital Extremes fejlesztik, akiket a Dragon Age: Origins direktora és producere, Dan Tudge egészített ki.

A Sword Coast Legends várhatóan kizárólag PC-re jelenik meg még az idén, a D&D univerzum ötödik szabályrendszerét használja, ezen kívül pedig mély narratívával ellátott egyjátékos kampánnyal és négy játékos kooperatív móddal rendelkezik majd. Főként utóbbi az, ami az alkotás érdekességét adja, ebben a lehetősében ugyanis egy játékos egy Dungeon Mastert alakíthat, aki valós időben meséli, és alakítja a sztorit a játékosok számára, míg az egyjátékos módban mindezt a mesterséges intelligencia végzi el.

A tervek szerint az alkotás első körben öt játszható fajt és hat különféle kasztot tartalmaz majd, a partik során pedig nagy szerepet kap a történet mellett a taktikán alapuló harc. Pontos megjelenési dátumunk egyelőre még nincs, egy látványos trailerünk azonban már akad:

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

Gólem

7 éve, 11 hónapja

Hiánypótló játék lesz, alig van ilyen manapság.

válasz erre

kylx

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

Ugyan Tiny Tina meséje érdekes volt, csak az elején ne dobta volna be azt a halhatatlan sárkányt D&D ráadásul úgy,hogy a mesélő is játszhat... zseniális, erre hogy-hogy nem gondolt még senki?

válasz erre

Eltohn

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

De állat zenéje van!

válasz erre

Imperator

7 éve, 11 hónapja és 1 napja

Sajna a valódi D&D-t nem nem tudtam kipróbálni még, így kíváncsian várom, hogy mégis mennyire tudják ezt játékban jól megvalósítani.

válasz erre
Sword Coast Legends
nincs ár
kövesd a játékot!

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja