Svédországban alapít új stúdiót a Rovio

2012. március 30.
1.5411
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Hihetetlen, már-már fantasztikumnak számító karriert futott be pár hónap alatt a Rovio csapata, akik néhány évvel korábban még tulajdonképpen csak egy kis garázscsapat voltak a sok közül, ma viszont az egyik legismertebb és leginkább keresett videojátéknak, avagy az Angry Birds-sorozatnak köszönhetően a fél világ figyeli minden lépésüket.

A csapat szinte megállíthatatlanul terjeszkedik mindenfelé, újabb irodákat és stúdiókat nyitnak a világ legtöbb részén, hiszen mi is ismerjük a mondást, addig kell ütni a vasat, ameddig meleg.

Legfrissebb információink szerint pedig a Rovio azt tervezi, hogy Svédországot is beveszi magának a jövőben, hiszen valamikor az idei esztendőben, Stockholm városában egy alig 20-30 fős kis stúdiót szándékoznak alapítani.

Az új csapat segítségével természetesen az a céljuk, hogy a Rovio egyre meghatározóbb lehessen a játékiparban, hiszen előbb vagy utóbb elmúlik az Angry Birds varázsa is, akkor pedig nem árt, ha képesek egy újabb nyulat előhúzni a kalapból. A cég egyébiránt már rendelkezik saját irodával Finnországban és Kínában is.
1 hozzászólás

Neurotic

13 éve, 14 napja

Azért ez durva, hogy egy sikerjáték iPhone-ra mennyire fel tudja kapni egy fejlesztő kis csapat dolgát. A Fruit Ninja alkotói már kb le akarták húzni a rolót mikor megcsinálták a játékot és utána nekik is megindult a szekér.
A legnagyobb poén pedig, hogy ezek a játékok 0.79 Eurós filléres árral nyomulnak és ebből szedték meg magukat elég durván. Így a kis garázscsapat az űrben játszódó Andry Birds játék reklámját a Nasa-val forgattatta le egy űrállomáson, azért ez nem semmi.

A mobiltelefon elég erős játékplatform kezd lenni.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljarDAVE profilja