Survival módra és új karakterekre utaló fájlokat találtak az Apex Legends adatbányászai

2019. február 18.
4.2791
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az adatbányászok természetesen az Apex Legends-re is úgy rászálltak, mint gyöngytyúk a takonyra, miáltal kapunk egy képet arról, hogy vajon milyen irányba mehet a kérdéses battle royale az érkező frissítésekkel.

A játék fájljai között egy bizonyos Survival módra utaló jeleket találtak, mely támogat egy Spectator, azaz néző módot, és kommentátor NPC-ket is, akik a játékosoknak szurkolnak a menetek során. Továbbá egy Replay funkciót is rebesgetnek, ami vagy a meccsek teljes értékű visszajátszását, vagy egy olyan lehetőséget jelent, amivel megnézhetjük halálunk után, hogy hogyan végzett velünk ellenfelünk.

Új karaktereket illetően is jöttek friss infók, lévén egy Octane nevezetű figurára utaló adatokra leltek az adatbányászok, aki valamiféle injekció birtokában van, melynek funkciója még nem tisztázott, illetve egy Wattson nevű karakter is jöhet, akinek a képessége egy lerakható "Tesla Trap", jelentsen ez bármit is a gyakorlatban.

Végül pedig exkluzív Twitch Prime tartalmakra is számíthatunk, jelenlegi ismereteink szerint egy Pathfinder skinre és öt Apex Packre jogosít fel a szóban forgó tagság. Hab a tortán: 24 fős squadokat jelző fájlok is jelen vannak, ami valami olyasmi módhoz alkalmas lenne, mint a Fortnite 50v50 lehetősége, csak itt egy kisebb osztaggal.
3 hozzászólás

WarriorAutobot

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Már túrják rendesen a fájlokat hogy milyen cuccok jöhetnek bele.
Én meg csak tök türelmesen várom hogy mik jöjjenek a játékokba.

válasz erre

Mordorer

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Még mindig nem próbáltam ki.

válasz erre

rDAVE

1 éve, 9 hónapja és 27 napja

Wattson netán egy heteró fehér férfi? Felháborító lenne! Van 6 alap karakter, de se heteró férfi, se fehér férfi nincs közte. Két fizetős van, azok nyújtanak ilyen extrákat.

válasz erre
Apex Legends
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Sándorkolbász profiljaManiac profiljamarco profiljaGamePlay profiljadarkomen profilja