Survival móddal gyarapodott a The Elder Scrolls V: Skyrim

2017. szeptember 28.
4.0101
Maniac profilja, adatai
Maniac
Miután a Bethesda már nem tudja újabb platformokra kiadni a The Elder Scrolls V: Skyrim-ot, megindultak a manapság népszerű tematikus frissítések hozzá, és bár Battle Royale még nincs, de egy Survival móddal máris gyarapodott a játék.

Hogy egészen pontosak legyünk, az opció még csak béta üzemmódban indult el a Skyrim Special Edition-höz, és kizárólag a PC-s játékosok érhetik el a Steamen, de nem kell aggódniuk a konzolosoknak sem, a kiadó szerint ugyanis PS4-re és Xbox One-ra is leszállítják október elején ezt a kis extrát.

Az Eurogamer beszámolója szerint a Skyrim túlélő módja egészen hasonló lett ahhoz, amit a Fallout 4 kapott még tavaly, ezáltal az éhség, a fáradtság és a testhőmérséklet szerves részeivé válnak a játékmenetnek, de a készítők kivették belőle a gyorsutazás opcióját is, ergo mindenképpen kell egy ló vagy egy sárkány ahhoz, hogy gyorsabban közlekedjünk a térképen.
3 hozzászólás

Imperator

11 hónapja, 1 hete és 5 napja

Kb. első nap volt ilyen mod, ahol megfagyhatott meg éhen halhatott a kari.

válasz erre

Marduk

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Engem csak az zavar, hogy csak a Special Edition változathoz érhető el, amely gyakorlatilag ugyanúgy néz ki mint a sima, de gépigényben meg többet kér...

válasz erre

RyutheStaR

11 hónapja, 1 hete és 6 napja

Nagyon vagány lehet így játszani, de kitudja így hány száz órába telik kifullozni az amúgy is hosszú játékot.

válasz erre
The Elder Scrolls V: Skyrim
9.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljarDAVE profiljaLaci721 profiljaWickedSick profiljaManiac profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja