Supreme Ruler 2020 Gold Edition: Befutott a kipróbálható változat

2009. szeptember 12.
5.4351
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
A Tropico 3 mellett egy másik stratégiai játékból is kóstolót kaphatunk a mai napon, ugyanis némiképp váratlanul beszállingózott a Supreme Ruler 2020 Gold Edition demója is.

A Gold Edition szókettős egyértelműen utal arra, hogy nem új termékről van szó, hanem a korábbi alapjáték (Supreme Ruler 2020) és kiegészítőjének (Global Crisis) összecsomagolásáról. Ez az oka annak, amiért meglepődtünk a kipróbálható változat létén, hiszen a kiadóknak egyáltalán nem szokása ilyesmit készítenie a játék első kiadása után.

A Supreme Ruler 2020-t leginkább az Europa Universalis és a Hearts of Iron sorozatokhoz lehet hasonlítani, tehát tipikusan az az alkotás, amely széles körben nem igazán (el)ismert, ám lelkes rajongói bármeddig elmennének érte. Talán pont ez a meglátás vezérelte a svéd Paradox Interactive-ot a demó kiadására, hátha így újabb játékosokat tudnak csatasorba állítani a Supreme Ruler zászlói alatt.

Három különféle szcenáriót próbálhatunk ki, amelyek a California Dreaming, Ethiopian Empire és a Mr. Smith Goes to Washington címeket viselik, ennek ellenére a próbaverzió mérete mindössze 364 MB. Természetesen a közvetlen link sem maradhat ki a cikkből, amely egy kattintással eljuttat benneteket a kívánt helyre. A végleges produktumra sem kell már sokat várnunk, hiszen szeptember 18-án már az üzletekben lesz.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Dav2377 profiljamarco profilja