Super Talent: Pendrive igényeseknek és nagy igényűeknek

2008. november 27.
2.4761
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az utóbbi időben egyre többet hallom, hogy nem DVD-re írják az emberek adataikat, hanem megvesznek egy nagyobb teljesítményű pendriveot, arra rápakolnak mindent és az idők végezetéig el is tudják érni onnan.

Előnye, hogy nem foglal nagy helyet és hosszú távon biztonságosabb is, hacsak nem úthengerrel járkálunk a szobánkban. Most azoknak az embereknek szeretnék kedvezni, akik ugyanilyen cipőben járnak, hiszen a Super Talent piacra dobott két teljesen különböző pendrive típust. Az egyik az elegáns fajta, kisebb tárhellyel, a másik pedig a kevésbé elegánsabb, nagyobb tárhellyel.

Kezdjük rögtön az eleganciával és ismerkedjünk meg a Pico-C névre hallgató kis csodával. Kezdjük ott, hogy 18 karátos arannyal bevont pendriveról van szó, ami 8 GB-os kapacitással rendelkezik. Ez már egyszer állejtő. De folytatnám a sort, ugyanis nyakláncként is hordhatjuk, de még akár saját mintát is gravíroztathatunk bele. Na erre varjatok gombot. A kis szerkezetnek természetesen megkérik az árát is, ugyanis nem kevesebb, mint 600 dollárt kell kicsengetnünk érte, így ez valószínű megmarad a gazdagok öröme.

Super Talent: Pendrive igényeseknek és nagy igényűeknek - 2. kép


De lássuk a Super Talent másik nagy húzását, a Luxio szériából kikerült pendriveot, ami nagy kapacitásáról híresülhet el. A kis meghajtóra nem kevesebb, mint 64 GB adatot pakolhatunk, ami nem semmi a 21 mm x 76.5 mm x 9.5 mm mérethez képest. A kis szerkezet többféle színben kapható, támogatja az USB 1.1-et is a 2.0 mellett, továbbá apró LED jelzi az aktuális állapotot, de a legmegdöbbentőbb, hogy még a Windows 98-as operációs rendszerrel is kompatibilis. Ennek a készüléknek 150 dollárra hízott az ára, ami nem kevés, de a teljesítményét figyelembe véve nem nevezném soknak.

Természetesen mindkét pendrive-ra élettartam garancia van és forgalmazásuk előreláthatólag hamarosan megkezdődik kis hazánkban is...
1 hozzászólás

Lac

16 éve, 8 hónapja és 21 napja

Én is így csinálom az utóbbi időben. Felesleges DVD-re kiírni valamit, a Pen Drive tovább bírja, tartósabb, kisebb helyet foglal, és sokrétűbben használható.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja