Super Street Fighter II Turbo HD Remix: Gameplay videó

2008. június 27.
2.7131
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Nem rég vette kezdetét a publikus béta tesztelési fázis, amelynek máris megszületett a gyümölcse, megtekinthetjük a Capcom egykori üdvöskéjét, immáron nagy felbontásban.

Gyakorlatilag semmi sem változott a korabeli árkád verziók óta, csupán egy kozmatikai műtéten esett át, amely lehetővé tette, hogy a mai kor követelményeinek megfelelve kerüljön újra forgalomba. A produktum a PlayStation Store-on és az Xbox LIVE-on lesz hamarosan keresendő, lemezes megjelenést nem kap.

A Street Fighter sorozat egy legenda, egy konzolos alapvetés. Vele és a Mortal Kombat-tel kezdődött el szinte minden, amit ma versus verekedős anyagnak hívunk. Jóval a Tekken, a Virtua Fighter és a Soul Calibur előtt születtek erre a világra és még ma is élnek, ma is virulnak, sőt mitöbb, hódítanak. A kilencvenes évek elejétől robbanásszerű fejlődésnek indultak a játékok, csupán az első, 2 dimenziós Mortal Kombat és Street Fighter II (1991) megjelenése után két esztendővel már a harmadik dimenziót is elkezdték ostromolni Sega-ék a Virtua Fighter-rel, majd érkeztek a további trónkövetelők.

A Street Fighter hamarosan visszatér, hogy jóféle nosztalgiával töltse el a veteránok szívét és újabb rajongókat toborozzon magának, olyan fiatalok képében, akik nem voltak részesei a játék fénykorának, egykori térhódításának. A Street Fighter II Turbo HD Remix hamarosan érkezik tehát, csinosabb, kívánatosabb formában mint valaha. A videó megtekintése mindenki számára erősen ajánlott, így vagy még nagyobb kedvet kaptok, vagy végleg letesztek a beszerzési szándékotokról. Mi segítettünk, a többi rajtatok áll. Round 1! Fight!

#tv#
nincs még hozzászólás

Super Street Fighter II Turbo HD Remix
3.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljaKisember001 profiljamarco profilja