Super Street Fighter II Turbo HD Remix: A héten csak Amerikában debütál (Update)

2008. november 25.
1.8101
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Capcom nem siette el a Super Street Fighter II Turbo HD Remix európai premierjét, olyannyira nem, hogy ezen a héten már nem is debütál az öreg kontinens online játékpiacain.

Az amerikai verzió ettől függetlenül ma elstartol a PlayStation Store-on, majd holnap követi az Xbox LIVE-os változat. Továbbra sincs konkrét megjelenési dátum a saját verziónkat illetően, annyi viszont már tény, hogy a héten semmiképp. Vélhetően a megszokott bürökrácia állt a megjelenés útjába.

Ez persze csak feltételezés, a Capcom nem indokolta a késlekedés okát. Talán a jövő héten már a mi régiónk is megkapja a lokalizált verzióját, de erre semmi utalás sem történt, tehát sötétben tapizgatunk. Az amerikai debüt tiszteletére a PlayStation Network, Capcom storefront-ja Super Street Fighter II Turbo HD Remix-es ruhába öltözködött, jelezvén, hogy már csak órák kérdése és bemutatkozik az első, nagy felbontású Street Fighter epizód, amely a korábbi árkád/home konzolos felvonás egy gondosan kipárnázott és vizualitásban a maximumra polírozott újragondolása lesz. Letöltésre fel!

Update: Mint utóbb, szinte még melegében kiderült, a késlekedés kizárólag a PlayStation Store-t érinti, az Xbox LIVE-os verzió holnap Európában is elérhetővé válik majd.
Super Street Fighter II Turbo HD Remix európai premierjét, olyannyira nem, hogy ezen a héten már nem is debütál az öreg kontinens online játékpiacain.'>
1 hozzászólás

Vendég

16 éve, 8 hónapja és 2 napja

hát miit szójah
meglepett smileyszomorú smileyszomorú smiley

válasz erre
Super Street Fighter II Turbo HD Remix
3.000 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja