Superman és Zöld Lámpás is szerepelni fog a Lego Batman 2-ben?

2011. november 29.
3.3261
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb pletykákat sikerült elcsípnünk a mai nap reggelén a nyílt titokként kezelt Lego Batman 2-ről, amely a háttérben már javában készülődik, friss információink szerint pedig felhozatal tekintetében lényegesen jobb lesz, mint elődje volt.

Minderről az egyik Lego rajongói oldal, a Bricktuts értekezett a számunkra, akik meg nem nevezett forrásból elcsíptek egy képet, amelyen a Lego Batman 2 feliratot láthatjuk, rajta a kockafejű Denevéremberrel és néhány további érdekes szereplővel.

A képen ugyanis feltűnik főhősünk és saját kis autója mellett maga Superman és a külföldi sajtó által egy Zöld Lámpásnak nevezett alak is, akiről a fotó rendkívül rossz minősége miatt nem mernénk kijelenteni, hogy valóban ő lenne-e az. Hogy a kép a Lego Batman 2-ről készült, azt sem merjük biztosra állítani, ugyanis túl "műanyag" érzetet keltenek a figurák ahhoz, hogy elhiggyük őket. Ugyanakkor Superman szerepeltetése kétség kívül jó ötlet lenne a Lego Batman 2-ben, amely egyes források szerint jövőre már meg is jelenhet.

A találgatásra okot adó fotó:

Superman és Zöld Lámpás is szerepelni fog a Lego Batman 2-ben? - 2. kép

4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 17 napja

Szerintem se, de ez nem jelenti azt hogy a játékban nem lehet így. Tény, hogy egy lego-s anyagon együtt láthatók, egy Lego Batman 2 felirat társaságában. Szerintem a kép nem fake, csak azt nem lehet tudni hogy akkor most mihez is készült pontosan...

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 17 napja

Ez a Zöld Lámpás az biztos, de szerintem a képen nem a videójáték van...

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 17 napja

Ami itt van az a Joker...

válasz erre

Vendég

13 éve, 5 hónapja és 17 napja

kép nincs róla?meglepett smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Zöld Lámpás

Zöld Lámpás

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja