Super Smash Bros-stílusú ingyenes verekedős játék készül Icons: Battle Arena címmel

2017. július 17.
2.9271
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az EVO 2017 esemény alkalmából nemcsak a meglévő verekedős játékokról kaptunk sok-sok friss információt és trailert, hanem egy újonc is bemutatkozott, méghozzá a Wavedash Games árkád bunyós alkotása, amely az Icons: Battle Arena címet kapta a keresztségben.
 

A játékról egyelőre kevés információnk van, de az alábbi kedvcsináló alapján erős hasonlóságot fedezhetünk fel a Super Smash Bros. című nagyágyúval, és nemcsak a rajzfilmes grafika, hanem például az intenzív és effektekben gazdag ütközetek, valamint néhány karakter megjelenése és mozgása kapcsán is, amelyek között néhány olyan, mintha Marth, Falcon kapitány vagy éppen Fox pofozkodnának.

Az Icons: Battle Arena egyébiránt egy ingyen letölthető címként érkezik, és kizárólag az online küzdelmekre épít, sőt mi több, a kétfős bunyók mellett a négyfős csapatos ütközetek is támogatva lesznek. Megjelenés várhatóan még idén ősszel, első körben kizárólag PC-re, a Steamen.

Nézd nagyban ezt a videót!2 hozzászólás

totyak

9 hónapja, 3 hete és 4 napja

Az, hogy esetleg ihletet merítettek másik játékból, nem olyan nagy gond, ha végül jó lesz a cucc. Márpedig, aki kedveli a hasonló cuccokat, szerintem annak ez elég kellemes meglepetés lesz. Nem néz ki rosszul, elég jól összerakott darabnak tűnik.

válasz erre

Vidoros

9 hónapja, 3 hete és 5 napja

Mondjuk ez így elég wow!

válasz erre
Icons: Battle Arena
nincs ár
kövesd a játékot!

 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljaHellblade profiljakylx profiljaturatur profiljamarco profiljagery1113 profilja