Super Mario Maker: alkoss és játssz bárhol!

2016. november 23.
4.1631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Újabb látványos trailerrel gyarapodott a Super Mario Maker hamarosan megjelenő Nintendo 3DS-es változata, aminek köszönhetően laza 30 másodpercben az alkotás és a játék szabadságáról tudhatunk meg minden lényeges információt.

A Super Mario Maker számára ugyanis a hordozható konzol által végre kinyílnak a kapuk, így az iskolában, a buszon ülve vagy a parkban sétálva egyaránt lehetőségünk nyílik az alkotásra és a játékra, ami a kis masinán is ugyanolyan nagyszerű élmény lesz, mint Wii U-n.

A Super Mario Maker Nintendo 3DS-es változata várhatóan december 2-án robog be közénk, és bár azt nem tudni, hogy a japánok mi célból készítették el az alábbi kedvcsinálót hozzá, de az biztos, hogy akár egy televíziós reklámként is megállná a helyét.

Nézd nagyban ezt a videót!



Super Mario Maker hamarosan megjelenő Nintendo 3DS-es változata, aminek köszönhetően laza 30 másodpercben az alkotás és a játék szabadságáról tudhatunk meg minden lényeges információt.'>
3 hozzászólás

totyak

8 éve, 15 napja

3DS-nek szerencsére már elég nagy kijelzője van, hogy élvezhető is legyen a játék, ne csak találomra rakosgassa le az ember a pixeleket építkezéskor.

válasz erre

WarriorAutobot

8 éve, 15 napja

Szerintem jöhetett volna a Wii U-s verzióval hogy jobb legyen az eladás, de így se rossz. mosolygó smiley

válasz erre

wegh

8 éve, 15 napja

Szerintem hamarabb kellett volna már meglépni ezt, teljesen jól passzol a 3DS-hez is.

válasz erre
Super Mario Maker
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljamarco profilja