Sunset Overdrive fejlesztő állítja, nem volt még ilyen játék

2014. szeptember 26.
1.4221
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Manter profilja, adatai
Manter
A Sunset Overdrive, a következő Xbox One játék, a hosszú ideig PlayStation fejlesztőként működő Insomniac Games címe (eddig ők csinálták a Ratchet & Clank, és Resistance játékokat), ami állítólag semmi máshoz nem fog hasonlítani.

Legalábbis az Insomniac Games kommunikációs feje, James Stevenson szerint, aki egy új interjúban elmondta, nem igazak a rágalmak, miszerint más fejlesztők ötleteit lopták volna el. Ezt mondta a TrustedReviews-nak:

Nem gondolom, hogy bármit is elcsentünk volna. Senki nem csinált még ilyenfajta kombinációt, mint a Sunset Overdrive. Természetesen megihletett minket a Jet Set Radio vagy a Tony Hawk. A Peggle adta a legnagyobb inspirációt, mert azt akartuk, hogy legyen egy szent sz-r pillanat, miután kilőttünk minden tűzijátékot.

Távolabbi ihletett adott egy respawn animációhoz a Bill & Ted zseniális kalandja című film, és más dolgok, amik a Valve-es Portal sorozatán alapulnak. A játéknak van egy Breaking Bad vonatkozása is az elején. Az Insomniac mindezzel meg akarja ünnepelni a játék- és popkultúrát, és gondoskodnak róla, hogy a Sunset Overdrive ne vegye túl komolyan magát.
2 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 napja

Számomra ez a játék úgy borzalom, ahogy van. Így próba nélkül rá merem mondani, hogy ****.

válasz erre

juhaszandor

6 éve, 5 napja

Szóval minden inspirálta őket, amit életükben láttak

válasz erre
Sunset Overdrive
2.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljaBvektor profiljarDAVE profiljamarco profiljaSándorkolbász profiljaMarduk profiljaImperator profiljagery1113 profilja