SunFlowers címmel készítenek PlayStation Vitás alkotást a Flying Hamster fejlesztői

2012. április 18.
1.4921
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Game Atelier maroknyi fejlesztőcsapata a mai napon bejelentette legújabb, már hónapok óta fejlesztés alatt álló projektjét, amely a SunFlowers névre hallgat majd és elsősorban azoknak a játékosoknak kíván örömet okozni, akik szeretik az egyedi és egyben innovatív alkotásokat.

A SunFlowers betöltését követően ugyanis a játékosok nem mást, mint magát a Napot fogják irányítani, hogy a felhőket kikerülve energiával lássák el az ég felé törő növényeket, amelyeknek egyik legfőbb táplálékforrások a napsugár.

A kissé a Plants vs Zombies-ra emlékeztető küllemmel megáldott játékban számtalan kihívás vár ránk, ahogy haladunk előre a pályákon, úgy jelennek meg az egyre nehezebb és nehezebb pályaelemek, így változatosabb növények, gonosz felhők és így tovább.

A játék egyelőre nem rendelkezik még megjelenési dátummal, de a francia fejlesztőcsapat szerint a premier közelebb van, mint gondolnánk. A SunFlowers minőségétől egyébiránt nem kell félnünk, hiszen a srácok számlájára írható a korábban a PS Minis kategóriában megjelent Flying Hamster is.
SunFlowers névre hallgat majd és elsősorban azoknak a játékosoknak kíván örömet okozni, akik szeretik az egyedi és egyben innovatív alkotásokat.'>
1 hozzászólás

Vendég

11 éve, 9 hónapja és 10 napja

Jesszusom mik vannak...röhögő smiley

válasz erre
SunFlowers
nincs ár
kövesd a játékot!
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
Monyo profiljamarco profilja