Summer Athletics videó

2008. július 16.
5.1081
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Dru profilja, adatai
Dru
Ismét egy kevésbé populáris cím bemutatója akadt a horgunkra.

A Summer Athletics, nevéből adódóan, ismét a sport világába kalauzolja el a szerencsés játékosokat. Ezúttal azonban nem a népszerű csapatsportok (foci, jégkorong, kosárlabda...) kerülnek terítékre, hanem az egyéni atlétikai számokban mutathatjuk meg képességeinket, illetve, hogy milyen intenzitással tudjuk püfölni a billentyűket, gamepadot. A program kiadásáért a német illetőségű dtp felelős, amely nem tartozik a top cégek közé, de bábáskodtak már korrekt játékok felett (Longest Journey, Dreamfall, Runaway), remélhetőleg a Summer Athletics is egy lesz ezek közül.

A fejlesztők sűrűn esküdöznek, hogy nem esnek a hasonló kategóriájú alkotások hibájába, és egy élvezetes, lebilincselő terméket adnak ki a kezeik közül. Ehhez 26 nyári sportágat hívtak segítségül, amelyekben mind kipróbálhatjuk magunkat. Kétféle játékmód - arcade és realisztikus - közül lehet választani.

Nemzetközi karrierbe is kezdhetünk, ahol a virtuális alteregónkat nekünk kell összerakni. Erősen rágyúrnak a többjátékos lehetőségekre, és innovatív, újszerű irányítást ígérnek. Imádkozunk, hogy ez utóbbi ne azt jelentse, hogy a W helyett az E billentyűt kell nagy erőkkel csapkodni.

Megjelenés hamarosan, még az olimpia kezdetéig PC, Wii, X360 és PS2 gépekre.
#tv#
3 hozzászólás

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 2 napja

csak megkérdeztem lehetne válastolni

válasz erre

marco

17 éve, 1 hónapja és 11 napja

Vendég írta:
RENDSZERKÖVETELMÉNY???????
Mit ordibálsz?

válasz erre

Vendég

17 éve, 1 hónapja és 11 napja

RENDSZERKÖVETELMÉNY???????

válasz erre
 
Minden hír, videó és cikk
E3 2008
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja